2010. november 15., hétfő

# krimi-thriller # szórakoztató irodalom

Meg Cabot: Heather Wells rejtélyes esetei 1. -Átlagméret nem akadály

"Heather Wells, az egykori tini popsztár, miután szakított vőlegényével és énekesi karrierjével is - valamint fölszedett néhány kilót -, új életet kezd a New York-i Főiskola Diákotthonában az igazgató asszisztenseként. Ám amikor a kollégiumban holtan találnak egy diáklányt a liftaknában, Heather ismét reflektorfénybe kerül - ráadásul volt vőlegényének jóképű öccse, Heather átmeneti szállásadója, Jordan segítségével, aki egyszersmind magánnyomozó.
A világsikerű, A neveletlen hercegnő naplója szerzöjének új sorozata ezúttal a felnőtt olvasóknak kínál izgalmat, feszültséget, könnyed szórakozást."

Meg Cabot-tól először A neveletlen hercegnő naplója című sorozatot olvastam, aminek minden része megvan és mind nagyon tetszett. :-) (Bár ezt lehet, hogy nem kéne reklámoznom így 24 éves fejjel, de nem tegnap kezdtem el ezt a sorozatot gyűjteni és olvasni.)
Mivel A neveletlen hervegnő naplója tetszett, így azt hittem, az Átlagméret nem akadály is jó könyv lesz. Nem tudom, miért, de ez nem igazán nyerte el a tetszésemet. Valahogy távol áll/állt tőlem.

A Heather Wells rejtélyes esetei című sorozat az eddigi tudomásom szerint 3 részből áll:
1. Átlagméret nem akadály
2. Egy kis túlsúly nem a világ vége
3. Töltött galamb


Meg Cabot: Heather Wells rejtélyes esetei 1. Átlagméret nem akadály
Kiadó: CICERÓ KÖNYVSTÚDIÓ KFT.
Oldalak száma: 352
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 380 gr
ISBN: 9789635395644
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006
Fordító: LACZA KATALIN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates