2012. március 8., csütörtök

Timi

Akkor én is egy kis bemutatkozással kezdem :) 33 éves leszek idén, és nem tudok visszaemlékezni, hogy mióta olvasok. Az biztos, hogy az óvoda végét már azért untam, mert amikor nem épp meseolvasás volt a kötelező foglalkozás, akkor mindig hozzám jöttek a gyerekek, hogy olvassam nekik, amit az óvó néni most nem ér rá elolvasni. Ezért aztán iskolában jól titkolni akartam, de a két évvel idősebb nővérem elárult :)
Hosszú nyarakat töltöttem a cseresznyefa tetején olvasva, csak ebédre kiabáltak be a házba. De olvastam én evés közben is, úgy kellett rám szólni, vagy a fürdőkádban. (Ezekről máig se szoktam le). 
Rengeteg könyvünk van, és rátaláltam a páromra, mi vagyunk a zsák meg a foltja, ő is könyvmoly. Vacsora közben vagy lefekvés előtt olvasunk és idézgetünk egymásnak, sokat beszélgetünk is könyvekről.
Eléggé mindenevő vagyok. Olvasok klasszikus és modern szépirodalmat, szórakoztató irodalmat, krimit, de még lányregényeket és néha ifjúsági irodalmat is. Én leszek az, aki néha majd ajánl minőségi sci-fit. Ismeretterjesztő irodalomból főleg a gyerekneveléssel, pszichológiával, kerttel, kézimunkával kapcsolatos könyveket választok.
Három kisfiam van. Marci kilencéves, és már ő is nagy könyvfaló, imád olvasni, de még én is mesélek neki esténként. Ha valami tetszik, az ő könyveiből is ajánlok majd. Regő két és fél éves, ő most Boribon bűvöletében él. A pici még nem olvas, bár az anyatejjel biztos szívja magába a könyv szeretetét - ő Csongor, két és fél hónapos.
Hát akkor vágjunk bele, faljunk könyvet, rögvest ajánlom is az elsőt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates