2012. október 28., vasárnap

# havi összefoglalók

Szeptemberi összefoglaló

Szeptember hónapunk, mint a legtöbb hónap, a  Várható megjelenések rovatunkkal kezdődött, ezt, mint mindig, most is Niki összegezte.
Majd Annamária írt egy érdekes könyvről, vagyis Margaret Atwood: A szolgálólány meséje című fantasy regényéről, amely a képzeletbeli jövőben játszódik, amikor is termékenységnek fontos szerepe lesz.
Judy ebben a hónapban nem mindennapi interjút készített Imre Viktória Annával, a Kísértés Rt. szerzőjével.
Törpilla egy izgalmas krimiről írt, ami szerintem Agatha Christie legjobb műve, ez pedig nem más, mint a Tíz kicsi néger.
SzaMárti ebben a hónapban különös-rejtélyes rovatot indított útjára Padláson jártam címmel. Ha elolvastuk, megtudhattuk milyen újságokat talált a régi, porosodó kacatok között.
Majd ismét Annamária mutatott be egy híres könyvet, vagyis  John Jakes: Észak és Dél című regényét. Mivel trilógiáról van szó, a további két kötetre is felhívta a figyelmet.
Koalány Melanie Gideon: Mindörökre behálózva című könyvét olvasta szeptemberben, amely egy internetfüggő családanyáról szól.
Majd Niki mutatta be Colette: Zsendülő vetélés című könyvét, amelyet még tizenéves olvasott először, mint első romantikus regényét, és most a Rukkolának köszönhetően újra beszerezte.
Ezután ismét SzaMárti következett, és Padláson jártam 2. rész című írásában újabb kincset ismerhettünk meg, ez pedig nem más, mint az Ünnep - képes szépirodalmi hetilap 1935-ből!
Majd Törpilla következett, aki ezúttal Lisa Jewell: Harmincasok... és utána semmi? című könyvét mutatta be, amely két gyerekkori barát történetéről szól, humoros stílusban.
A szeptemberi sort pedig Könyvmanó Lolo zárta egy izgalmas thrillerrel, Tess Gerritsen: A sebész című művével, amelyet csak erős idegzetűeknek ajánl.

Így telt tehát a szeptember, padlásos kincsekkel, krimikkel, szórakoztató irodalommal, egy fantasyvel, egy kis romantikával és egy interjúval fűszerezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates